Opladelig LED bordlampe Inde/ude
Bronze, IP54 udendørs, touch dæmpbar

New product

Opladelig LED bordlampe Inde/ude - Bronze, IP54 udendørs, touch dæmpbar Udvid

Utrolig flot bronzefarvet genopladelig LED bordlampe til indendørs og udendørs brug.

Lampen er IP54 stænktæt, så den kan bruges udenfor uden problemer.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. 

Lampen lades op via USB kabel.

Op til 12 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Lampen har lækker skridsikker bund

Læs mere..

  • Bronze
  • Dæmpbar

DKK 236,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Opladelig LED bordlampe Inde/ude, Bronze, IP54 udendørs, touch dæmpbar

Denne opladelige LED bordlampe er en alsidig og praktisk løsning til både indendørs og udendørs brug. Lampen er designet i en flot bronze farve, der passer godt til enhver indretningsstil. Med dens IP54-klassificering er den velegnet til brug udendørs, da den kan tåle fugtig luft og vandstænk.

Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 80 lumens er denne lampe både energieffektiv og giver tilstrækkeligt med lys til de flestes behov. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Dette gør lampen ideel til brug som arbejdslys eller som stemningsbelysning.

En af de fantastiske funktioner ved denne lampe er, at den er dæmpbar. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov ved hjælp af touch-funktionen. Dette giver dig mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og tilpasse lyset efter forskellige aktiviteter eller situationer.

Med dimensioner på 380 x Ø10 mm er denne bordlampe kompakt og let at placere på et bord, en hylde eller endda på terrassen. Den er nem at flytte rundt efter behov, og den opladelige funktion betyder, at du ikke er afhængig af et strømstik i nærheden.

Uanset om du har brug for ekstra belysning til dit arbejdsområde, ønsker at skabe en hyggelig stemning på terrassen eller have lys til et udendørs arrangement, er denne opladelige LED bordlampe et ideelt valg. Med dens flotte design, høje lyskvalitet og IP54-klassificering er den både praktisk og æstetisk tiltalende.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 80 lumens
RA >= 80
Dimensioner
Højde 380 mm.
Diameter 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spændingsinterval AC:200-240V