V-Tac opladelig 3i1 bordlampe
Hvid, IP20, touch dæmpbar

V-Tac V-Tac

12002-0

New product

V-Tac opladelig 3i1 bordlampe - Hvid, IP20, touch dæmpbar v-tac Udvid

Hvid genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via knap på siden af lampen. Tryk kort for at skifte lyskulør/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

3i1-bordlampen tilpasser sig din stemning med enkle farve temperatur indstillinger, der spænder fra varmt gyldent til køligt hvidt lys.

Lampen har indbygget memory funktion, så den husker lysstyrke indstillingen for hver af de 3 lyskulører.

Op til 8 timers batterilevetid, med 2-3 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.

Læs mere..

DKK 262,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac opladelige 3i1 bordlampe er et stilfuldt og praktisk tilbehør til ethvert rum. Den er designet i en elegant hvid farve og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør bruges indendørs.

Bordlampen har en effekt på 3W, hvilket gør den energibesparende og miljøvenlig. Den har en lysstyrke på 200 lumen, hvilket giver et klart og behageligt lys til enhver lejlighed. Med en høj spredning på 120 grader sikrer bordlampen en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til både arbejdsområder og hyggelige stunder.

En af de mest praktiske funktioner ved denne bordlampe er dens touch-dæmpbare funktion. Dette gør det nemt at justere lysstyrken efter behov, lige fra blødt stemningslys til klart arbejdslys.

Med dimensionerne 240 x Ø180 mm kan denne bordlampe nemt placeres på enhver bordflade uden at optage for meget plads. Det slanke og moderne design gør den også let at kombinere med enhver indretningsstil.

Den opladelige funktion på denne bordlampe gør den yderst praktisk at flytte rundt i hjemmet. Du kan have den med i stuen til en aften i TV-stuen, på kontoret til arbejde, eller endda bruge den som nattelys på soveværelset. Ingen kabler eller stikkontakter er nødvendige, da den nemt oplades via det medfølgende kabel.

Samlet set er V-Tac opladelig 3i1 bordlampe et alsidigt og stilfuldt valg i enhver indretning. Med dens justerbare lysstyrke og nemme opladelige funktion er den en perfekt løsning til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Lyset
Kulør 3 i 1
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 240 mm.
Diameter 180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spændingsinterval DC:5V, 1A


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.