V-Tac 30W LED pære
T100, E27 med E40 ringadapter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED pære - T100, E27 med E40 ringadapter v-tac Udvid

V-Tac 30W LED pære er et kraftigt lyskildeprodukt.

Denne pære har en lysstyrke på 3210 lumens og en høj spredning på 160 grader, som giver et behageligt og jævnt fordelt lys.

Pæren er i stand til at levere et naturligt lys med en RA værdi på 80 uden blå eller gule toner.

Det er desuden udstyret med 2 års producentgaranti, så den forventes at kunne holde op til 20.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Pæren har en E27 stor fatning og kan forsynes med 230V.

Den har dimensioner på 157 x Ø100 mm.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 30W LED pære er designet til at give dig kraftfuldt lys med en imponerende lysstyrke på 3210 lumens. Med en effektiv E27 stor fatning kan den let tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Pæren har en retningsbestemt spredning på 160 grader, hvilket gør den ideel til rum, hvor du ønsker et jævnt fordelt lys.

Lyskvaliteten på denne LED pære er høj med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig og ægte farvegengivelse. Dette betyder, at alle farver vises flot og tro mod virkeligheden. Uanset om du bruger pæren til hjemmebelysning eller professionelt brug, vil du have glæde af den høje lyskvalitet.

Denne LED pære fås i neutral hvid (4000K) kulør. Den neutrale kulør giver et perfekt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så alle belyste emner ser naturlige ud. Dette gør pæren velegnet til kontorer, butikker og andre rum, hvor farvegengivelse er vigtig.

Med dimensionerne 157 x Ø100 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste armaturer. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende pæren indendørs eller i tørre omgivelser.

Denne V-Tac 30W LED pære har en lang levetid og er energieffektiv, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Med denne pære kan du skabe et behageligt og funktionelt lysmiljø, der opfylder dine behov og holder i lang tid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3210 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 157 mm.
Diameter 100 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.