8W LED Pære
Kultråd LED, E27, A60D

New product

Kraftig 8W LED pære, med de flotte kultråd LED, der giver et jævnt og godt lys.

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 68,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Tilslutning af 8W LED Pære

8W LED Pære, Kultråd LED, E27, A60D er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning. Dette gør det nemt og bekvemt at bruge pæren i ethvert hjem eller kontor.

Lysstyrke og spredning

Denne LED pære har en imponerende lysstyrke på 968 lumens. Med en høj spredning på 320 grader er du sikret en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig i alle retninger og giver en optimal belysning af rummet.

Høj lyskvalitet

LED pæren har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig stemning, vil lyskvaliteten opfylde dine behov.

Kan dæmpes

LED pæren kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og behov. Du kan skabe en intim og hyggelig atmosfære eller øge lysstyrken for at få mere fokus og koncentration.

Lang levetid

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan denne pære opnå op til 30.000 timers drift uden væsentligt tab af lysstyrke. Dette betyder, at du kan nyde det klare og kraftige lys i lang tid, før du behøver at udskifte pæren. En professionel og driftssikker driver samt effektiv køling bidrager til den lange levetid af pæren.

Varm hvid kulør

Pæren fås i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Den varme belysning er ideel til brug i stuer, soveværelser og andre steder, hvor afslapning og komfort er vigtige faktorer.

Dimensioner

Pæren måler 105 mm i længden og har en diameter på 60 mm. Disse dimensioner gør det muligt at bruge pæren i de fleste standard lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke968 lumens
Spredning320 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Erstat60W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)