Restsalg: V-Tac 18W LED rør
Til præsentation af brød, 120 cm

V-Tac V-Tac

2094-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 18W LED rør - Til præsentation af brød, 120 cm Udvid

Gult 120 cm LED lysstofrør, som præsenterer brød optimalt, så det ser spiseligt og lækkert ud.

Der medfølger gratis LED glimttænder.

Læs mere..

DKK 98,15

inkl. moms

DKK 151,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


18W LED rør til præsentation af brød

Data om produktet:

  • 18W LED T8 rør - erstatter 36W traditionelt lysstofrør på 120 cm
  • Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke på 1530 lumens og en høj spredning på 160 grader
  • Højeste lyskvalitet med en RA værdi på 95-99
  • Dimensioner: 1200 x Ø26 mm

Dette 18W LED rør fra V-Tac er specielt designet til at præsentere brød på en flot og indbydende måde. Med sin erstatning på 36W traditionelt lysstofrør, opnår man den samme lyseffektivitet, men med den fordel af et lavere energiforbrug. Det er en økonomisk og miljøvenlig løsning til fremvisning af brød.

Med lysstyrken på 1530 lumens og en spredning på 160 grader, garanteres en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer, at brødet bliver belyst på en smuk og ensartet måde og virkelig får fremhævet sin farve og tekstur. Med en høj RA værdi på 95-99 opnås den højeste lyskvalitet, som er værdifuld for enhver præsentationssituation. Dette sikrer, at farverne på brødet fremstår levende og naturlige. Produktet er ideelt til selv de mest krævende brødpræsentationer.

LED røret er også nemt at installere, da det blot skal tilsluttes til en standard 230V forsyning. Dets dimensioner på 1200 x Ø26 mm passer perfekt til standard 120 cm belysningsarmaturer. Med sin holdbarhed og lang levetid vil dette LED rør fortsætte med at give enestående belysning til præsentation af brød i mange år fremover.

Hvis du søger en belysningsløsning, der virkelig fremhæver brødet og skaber en indbydende atmosfære, er V-Tac 18W LED rør det perfekte valg. Med dets energibesparende egenskaber, høje lyskvalitet og holdbarhed, er dette produkt den ideelle løsning til enhver bager eller fødevarevirksomhed, der ønsker at præsentere deres brød på en imponerende måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Gul
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1530 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 95
Dimensioner
Fatning G13
Højde 1200 mm.
Diameter 26 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 36W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:180-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.