1,5W elevator spot
Hul: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning

LEDlife LEDlife

New product

1,5W elevator spot - Hul: Ø4,2 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning Udvid

Praktisk lille aluminium spot, som leveres med 2 meter ledning for nem tilslutning.

Monteret i en højde på 2,2 meter giver denne spot 153 lux på gulvet, hvilket gør den yderst velegnet som elevator belysning.

Kan kippes.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Indbygningshøjde: 22 mm.

Hul diameter: 42 - 48 mm.

Ydre diameter: 52 mm.

 

Der medfølger LED driver, som tilsluttes 230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 88,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1.5W LED til indbygning - der erstatter 15W og giver en betydelig energibesparelse. Dette produkt er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 110 lumens og et fokuseret lys på 25 grader, sikrer dette elevator spot et kontrolleret og præcist lys. Dette gør det ideelt til at skabe en behagelig belysning i forskellige anvendelser, såsom elevatorer, hvor det er vigtigt at have et klart og tydeligt lys.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lyskilde er lyskvaliteten, og dette produkt leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

For at sikre lang og sikker drift er dette elevator spot udstyret med LED af den højeste kvalitet. Dette sikrer en forventet levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke over tid. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

Når det kommer til kulør på lyset, kan man vælge mellem varm hvid (2700K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Dette skaber en hyggelig stemning og er ideelt til rum, hvor man ønsker at skabe en afslappende atmosfære.

Dette produkt har dimensioner på 22 x Ø52 mm og passer til et hul med en størrelse på 42 mm. Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det kun bruges i tørre indendørs omgivelser.

Med en integreret lyskilde er dette elevator spot nemt at installere og bruge. Det kræver ikke yderligere komponenter for at fungere korrekt. Dette gør det til en praktisk og effektiv løsning til belysning i elevatorer eller andre indendørsområder, hvor et klart og præcist lys er nødvendigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 110 lumens
Spredning 25 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 22 mm.
Diameter 52 mm.
Hulstørrelse 42 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Erstat 15W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.