Restsalg: V-Tac 10W LED indbygningsspot
Hul: Ø12 cm, Mål: Ø13.5 cm, 230V

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 10W LED indbygningsspot - Hul: Ø12 cm, Mål: Ø13.5 cm, 230V Udvid

Elegant og stilren indbygningsspot på 10W LED.

Spænding: 230V.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Ydre mål: Ø135 mm.
Indbygningshøjde: 71 mm.

 

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 108,60

inkl. moms

DKK 181,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: V-Tac 10W LED indbygningsspot

Data om produktet:

  • 10W LED til indbygning - der erstatter 90W. Med dette indbygningsspot kan du opnå en betydelig energibesparelse uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Spotlyset erstatter effektivt en traditionel glødepære med en wattstyrke på 90 og er derfor ideelt til mange forskellige indendørs belysningsbehov.
  • Tilsluttes til 230V forsyning. Dette indbygningsspot er let at installere og tilslutte til almindelig 230V-strømforsyning. Der er ikke behov for ekstra ledninger eller tilslutning til en transformator.
  • Lysstyrke på 1200 lumens sikrer, at dette indbygningsspot leverer et kraftigt lys, der kan lyse op i ethvert rum. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret, kan dette spot give nok lys til alle dine aktiviteter.
  • 120 graders spredning sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du ikke får nogen mørke områder i lokalet, men derimod en ensartet belysning overalt.
  • Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at dette indbygningsspot giver et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Uanset om du ønsker at afspille farverigt kunstværk eller skabe en behagelig atmosfære, kan dette indbygningsspot levere den ønskede lyseffekt.
  • IP20 klassificering betyder, at denne indbygningsspot ikke er modstandsdygtig over for vand, hvilket betyder, at du ikke bør installere den i våde områder som badeværelser eller udendørs. Det er velegnet til tørre indendørs rum.
  • Med integreret lyskilde, er dette indbygningsspot nemt at installere, og du behøver ikke bekymre dig om at købe en separat lyskilde. Alt hvad du behøver er inkluderet i pakken for din bekvemmelighed.

Findes i: Kold hvid (6000K). Kold hvid er et lys med et tydeligt blåligt skær, som normalt ikke er populært i Skandinavien, men det kan være velegnet til specielle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og dekorative formål.

Dimensioner: 71 x Ø135 mm.

Hul størrelse: 120 mm.


Estimerede antal lyskilder (Ved monteringshøjde 2,4 m):
Opbevaringsrum
(100 lux)
Stue
(min 200 lux)
Køkken
(min 300 lux)
Præcisionsarbejde
(500 lux)
10 m22 stk.3 stk.5 stk.8 stk.
25 m24 stk.8 stk.12 stk.19 stk.
100 m213 stk.25 stk.37 stk.62 stk.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygning
Højde 71 mm.
Diameter 135 mm.
Hulstørrelse 120 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Erstat 90W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 100-240V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.