V-Tac 18W LED loftslampe
25 x 25cm, sort kant, inkl. lyskilde

Spectrum Spectrum

New product

V-Tac 18W LED loftslampe - 25 x 25cm, sort kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med sort kant.

Monteres nemt på loftet - bare skrue bagpladen fast og efterfølgende skyde lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm

DKK 134,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 18W LED loftslampe er perfekt til at belyse ethvert rum med sit moderne og stilfulde design. Med en størrelse på 25 x 25 cm og en sort kant passer denne lampe godt ind i forskellige indretningstemaer.

Denne loftslampe har en effekt på 18W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere.

Med en lysstyrke på 1830 lumens sikrer denne lampe en god belysning i rummet. Den bruger en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe eller udskifte pærer.

Loftslyset er tilgængeligt i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der hjælper med at skabe en hyggelig stemning i rummet. Det er perfekt til afslapning eller underholdning.

Med dimensionerne 250 x 250 x 65 mm er denne lampe kompakt og passer godt til mindre rum eller områder med lavt loft. Den har også IP44-klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Samlet set er V-Tac 18W LED loftslampen et fantastisk valg, når det kommer til belysning i dit hjem eller kontor. Dens stærke lysstyrke, energieffektive design og moderne æstetik gør den til en pålidelig og stilfuld løsning til at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1830 lumens
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 250 mm.
Bredde 250 mm.
Dybde 65 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.