V-Tac 3W Solcelle havelampe LED 2 stk.
Justerbar, Ø14.8 cm, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 3W Solcelle havelampe LED 2 stk. - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 3W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til din udendørsbelysning. Den er justerbar i både hoved og højde, så du kan få det optimale lys i din have.

Du får 2 stk. lamper i kassen.

  • IP65-vandtæt: Lampen kan modstå selv de hårdeste vejrforhold og er derfor ideel til udendørsbrug.
  • Lang batterilevetid: Med en opladningstid på kun 4-5 timer kan lampen lyse i imponerende op til 30-36 timer, så du aldrig behøver bekymre dig om at løbe tør for lys.
  • Forskellige funktioner: Du kan vælge mellem to forskellige lysindstillinger for at tilpasse belysningen til dit behov.

Læs mere..

  • Varm
Tilbuddet udløber snart:

DKK 301,60

inkl. moms

DKK 377,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne V-Tac 3W LED Solcelle havelampe er et justerbart og holdbart produkt, der vil tilføje stil og funktionalitet til din udendørsplads. Med en diameter på 14.8 cm og IP65-vurdering er denne havelampe perfekt til at skabe smukt lys udenfor.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 260 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne havelampe en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig i alle retninger og skaber en behagelig lysoplevelse i hele området.

Lyskvalitet

Havelampen har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset flot og ægte viser alle farver, hvilket er vigtigt for at skabe et naturligt og behageligt miljø. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov.

Kulør på lyset

Denne V-Tac havelampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den varme hvide kulør tilføjer også et elegant touch til din udendørsindretning.

Dimensioner og vandtæthed

Lampen har en længde på 800 mm, hvilket sikrer, at den er synlig og effektiv i alle udendørsområder. Den har også en IP65-vurdering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Dette gør havelampen ideel til enhver have eller terrasse.

Integreret lyskilde

Denne havelampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en separat lyskilde. Dette gør det nemt og bekvemt at installere og bruge lampen.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 260 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 800 mm.
Materiale ABS+PC


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.