Spectrum Madara skinnespot
Hvid, AR111 GU10 3-faset skinne, IP20, uden lyskilde

Spectrum Spectrum

12103-0

New product

Spectrum Madara skinnespot - Hvid, AR111 GU10 3-faset skinne, IP20, uden lyskilde Spectrum Udvid

Den ultimative belysningsløsning til at imødekomme selv de mest skiftende arrangementers behov. Dette armatur er skabt til alsidighed og brugervenlighed, så du kan tilpasse lyset præcist efter dine krav og ønskede lyseffekter. Med mulighed for at bruge AR111 lyskilder med en GU10 base, kan du nemt skifte mellem forskellige lyskilde modeller, hvilket giver dig total kontrol over belysningen. Det fungerer også problemfrit med Spectrum SMART, hvilket betyder, at du kan automatisere og tilpasse din belysning efter behov.

Den smarte designløsning bag dette armatur sikrer optimal ventilation og køling af LED-lyskilder op til 25W samt halogenkilder op til 50W. Dette garanterer, at dine lyskilder forbliver kølige og præsterer optimalt, uanset belastningen. Samtidig giver den solide konstruktion holdbarhed og pålidelighed, hvilket betyder, at dette armatur vil tjene dig i lang tid fremover.

Skab den perfekte atmosfære og belysning for ethvert arrangement. Med sin alsidighed, ydeevne og holdbarhed, er dette produkt den ideelle løsning til både private og kommercielle belysningsbehov. Gør dig klar til at lyse op i ethvert rum på en stilfuld og pålidelig måde.

Læs mere..

DKK 160,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Tilsluttes til 230V forsyning
Dimensioner: 160 x 120 mm.
IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 160 mm.
Dybde 120 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.