Restsalg: V-Tac sort skinnespot 7W
Samsung LED chip, 3-faset

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac sort skinnespot 7W - Samsung LED chip, 3-faset samsung Udvid

Elegant LED skinnespot til 3-faset skinnesystem med driver indbygget i lampen.

Passer i GLOBAL skinne og IKEA Skeninge.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 294,00

inkl. moms

DKK 420,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette restsalg af V-Tac sort skinnespot er ideelt til både hjemmet eller kontoret med dens flotte design og høje kvalitet. Med en effekt på 7W og tilslutning til en 230V forsyning, er dette skinnespot en energieffektiv løsning med Samsung LED chip.

Med en imponerende lysstyrke på 420 lumens og et fokuseret lys på 24 grader, sikrer dette skinnespot et kontrolleret og klart lys. Det har en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95, hvilket betyder, at det viser alle farver levende og naturligt. Lyskvaliteten er så god, at det kan klare selv de mest krævende situationer.

Dette skinnespot er udstyret med en Samsung LED chip og kommer med 5 års producentgaranti. Kombinationen af LED af høj kvalitet og en professionel driver sikrer lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Med god køling kan man forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Vælg imellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Mens Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dette skinnespot har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt at placere det i passende omgivelser.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 5000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 420 lumens
Spredning 24 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.