EGO LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light
sort

Nielsen Light

10043-0

New product

EGO LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light - sort Udvid

EGO Væglampe fra Nielsen Light.

 

Ledningen er 1,5 m lang.

 


Læs mere..

DKK 299,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


EGO LED Væglampe, 4,5W, Nielsen Light, sort

EGO LED Væglampen fra Nielsen Light er en stilfuld og moderne løsning til belysning af dit hjem. Denne væglampe tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen simpel og problemfri.

Med en lysstyrke på 806 lumens kan EGO LED Væglampen lyse dit rum op på en effektiv måde. Den høje lyskvalitet sikrer en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset produceret af lampen er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger væglampen til at læse, arbejde, eller bare skabe en hyggelig stemning, vil du opleve, at den lever op til dine behov.

EGO LED Væglampen er et miljøvenligt valg, da den er udstyret med energibesparende LED-pærer. Med en effekt på blot 4,5W kan du nyde det klare og lyse lys uden at bekymre dig om højt energiforbrug. Lampen har desuden en forventet levetid på op til 25.000 timer, hvilket betyder, at den vil være en del af dit hjem i mange år.

Den sorte farve gør EGO LED Væglampen stilfuld og moderne. Den passer perfekt ind i ethvert rum og tilføjer et strejf af elegance til din indretning. Uanset om du placerer den i stuen, soveværelset eller gangen, vil væglampen tiltrække opmærksomhed og give dit rum et sofistikeret udtryk.

EGO LED Væglampen fra Nielsen Light er det perfekte valg, hvis du ønsker en kraftfuld belysningsløsning med høj lyskvalitet. Denne væglampe giver dig både et flot og ægte lys samt muligheden for at skabe den ønskede atmosfære i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V