Restsalg: V-Tac 6W LED kertepære
6W, B22

V-Tac V-Tac

New product

Restsalg: V-Tac 6W LED kertepære - 6W, B22 Udvid

Flot og kraftig kertepære på hele 6W.

Giver et godt og kraftigt lys.

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktets data:

6W LED Kertepære med B22 fatning - erstatter en 40W traditionel pære. Denne LED pære fra V-Tac er ideel til at skabe en lys og behagelig atmosfære i dit hjem eller på kontoret. Med en tilslutning til en 230V forsyning, er det nemt at opgradere til mere energieffektiv belysning.

Lysstyrke og spredning:

Lysstyrken på 470 lumens og en spredning på 200 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør det nemt at oplyse hele området med en enkelt pære. Desuden har denne LED kertepære en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset har en høj kvalitet med en naturlig gengivelse af farver.

Kulør på lyset:

Denne pære findes i varm hvid (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning i rummet, hvor du kan slappe af og nyde din omgivelser.

Dimensioner:

Med dimensionerne 102 x Ø37 mm, er denne LED kertepære let at placere i forskellige lamper eller armaturer. Den kompakte størrelse gør det muligt at bruge den i forskellige rum og belysningsbehov.

Denne V-Tac LED kertepære er et pålideligt og energieffektivt alternativ til traditionelle lyskilder. Med dens høje lyskvalitet, behagelige kulør og nemme installation, er den velegnet til de fleste belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning B22
Højde 102 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.