Restsalg: LEDlife 2G11-SMART41 HF
Direkte montering, LED rør, 18W, 41cm, 2G11

LEDlife LEDlife

New product

Nedsat pris! Restsalg: LEDlife 2G11-SMART41 HF - Direkte montering, LED rør, 18W, 41cm, 2G11 ledlife Udvid

Flot 2G11 lysstofrør.

Til direkte montering uden ombygning.


Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.


Kan dæmpes med DALI ballast.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 128,05

inkl. moms

DKK 197,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Direkte monteret LED-rør til 2G11 sokkel

LEDlife 2G11-SMART41 HF er et energieffektivt LED-rør, der passer perfekt til 2G11 soklen. Med en effekt på 18W erstatter dette rør nemt et traditionelt 36W rør. Denne model er designet til direkte montering, hvilket gør installationen hurtig og nem. Røret tilsluttes blot den eksisterende ballast, hvilket gør udskiftningen af det gamle rør til LED-rør meget simpelt.

Fremragende lyskvalitet og spredning

LEDlife 2G11-SMART41 HF leverer en lysstyrke på 1800 lumen, hvilket sikrer et klart og kraftigt lys. Røret har en bred spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt i rummet. Dette er især vigtigt i store lokaler, hvor en god fordeling af lyset er nødvendig.

Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten i top. Det naturlige lys viser farverne flot og ægte. Du vil opleve, at alt ser klart og naturligt ud under dette lys. Denne lyskvalitet er egnet til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Lang levetid og pålidelig drift

LEDlife 2G11-SMART41 HF er fremstillet af de bedste LED-komponenter, hvilket sikrer en lang og sikker drift. Røret har en forventet levetid på op til 50.000 timer, hvilket er langt mere holdbart end traditionelle rør. Selv efter mange timers brug vil røret kun have minimalt fald i lysstyrken.

Produktet er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling. Dette sikrer en effektiv ydeevne og forlænger produktets levetid. Du kan derfor være sikker på, at dette LED-rør vil fungere problemfrit i mange år.

Vælg den lyskulør, der passer til dine behov

LEDlife 2G11-SMART41 HF fås i to forskellige lyskulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, der er ideel til hjemmet eller andre afslappende omgivelser. Neutral hvid lyskulør er perfekt til arbejdsmiljøet, da det giver et effektivt og naturligt lys uden blå eller gule toner.

Kompakte dimensioner og nem installation

Med en længde på 410 mm passer LEDlife 2G11-SMART41 HF godt til forskellige rum og installationer. Dette kompakte LED-rør er let at installere og passer perfekt til 2G11 soklen. Du kan nemt udskifte de gamle traditionelle rør med dette energieffektive LED-rør og nyde godt af langvarig og kvalitetsbelysning.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning 2G11
Bredde 410 mm.
Materiale Aluminium+PMMA
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 36W
Spænding Ballast
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.