V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 94lm/w

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 30W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 94lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Tilbuddet udløber snart:

DKK 561,60

inkl. moms

DKK 702,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 8-10 dage


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er det perfekte valg, når du ønsker en energieffektiv og holdbar løsning til udendørs belysning. Udstyret med en Samsung LED chip og en effektivitet på 94 lumens per watt, er denne lampe i stand til at erstatte en traditionel 270W pære.

Med en lysstyrke på 2810 lumens og en bred spredning på 110 grader, sikrer denne gadelampe en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt til at oplyse større områder og sikre god synlighed i gadebilledet. Desuden har lampen en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver naturligt og ægte.

En af fordelene ved denne gadelampe er dens lange levetid og sikre drift. Med LED af højeste kvalitet, kan lampen forventes at have en levetid på op til 50.000 timer, hvor lysstyrken kun falder minimalt. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, sikrer en lang levetid for hele produktet. Derudover får du en producentgaranti på 5 år.

Kulør på lyset

Denne gadelampe findes i neutral hvid (4000K). Neutral hvid kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har hverken blå eller gule toner, hvilket resulterer i, at belyste emner fremstår helt naturlige og uden farveforvrængning.

Med sine dimensioner på 418 x 198 x 60 mm og en huldiameter på 60 mm, har denne gadelampe en kompakt størrelse, der gør den let at installere og passer til de fleste lampeholdere. Desuden er lampen IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er tåler vandstænk og regn. Lampen har også en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at vedligeholde og udskifte.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2810 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 198 mm.
Bredde 418 mm.
Dybde 60 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 270W
Spændingsinterval AC:85-265V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.