V-Tac 100W LED gadelampe
Ø40mm, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 100W LED gadelampe - Ø40mm, IP65 v-tac Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 315,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar gadelampe til udendørs brug

Denne V-Tac 100W LED gadelampe er det perfekte valg, når du skal belyse gader, veje eller andre udendørsarealer. Med en effekt på 100W og en lysstyrke på 8700 lumens kan lampen give en kraftig belysning, der gør det let at navigere i mørket.

Jævn fordeling af lys

Denne gadelampe er designet med en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at der ikke vil være mørke områder eller store kontraster, når du bruger lampen til at belyse en vej eller gade.

Neutral hvid kulør til et effektivt arbejdsmiljø

Gadelampen kommer i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Denne kulør er perfekt til at skabe et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har nogen blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste genstande og områder vil fremstå helt naturlige og nemme at arbejde i.

Kompakt og holdbart design

Denne gadelampe har en kompakt størrelse på 437 x 200 x 40 mm, hvilket gør den nem at installere og passe ind i forskellige omgivelser. Lampen har en hul størrelse på 40 mm, så den kan monteres på forskellige stolper eller lampestandere.

Tåler vandstænk og regn

Med en IP65-beskyttelsesgrad kan denne gadelampe bruges udendørs uden problemer. Den er designet til at tåle vandstænk og regn, så du kan være sikker på, at lampen vil fungere i alle vejrforhold.

Nem og praktisk installation

Denne gadelampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at investere i yderligere pærer eller lyskilder. Lampen er klar til brug, så snart den er monteret korrekt.

Med sin effektive lysfordeling, holdbare design og neutral hvide kulør er denne V-Tac 100W LED gadelampe det ideelle valg, når du skal belyse udendørsområder. Den vil skabe et lyst og behageligt miljø, der giver optimale arbejdsforhold eller tryghed for fodgængere og billister.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 8700 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 200 mm.
Bredde 437 mm.
Dybde 40 mm.
Hulstørrelse 40 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.