V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 100lm/w

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 30W LED gadelampe - Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 100lm/w samsung Udvid

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Komplet med adapter til lygtepæl eller vægmontering.
Det er muligt at justere vinkelen på gadelampen, via den indbygge adaptor.

Leverer hele 100 lumen pr. watt.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Tilbuddet udløber snart:

DKK 384,80

inkl. moms

DKK 481,00 inkl. moms

-20%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar belysning med V-Tac 30W LED gadelampe

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er udstyret med en effektiv Samsung LED chip, hvilket sikrer en pålidelig og lang levetid. Med sin effekt på 30W kan denne gadelampe levere en lysstyrke på imponerende 3000 lumens. Dette betyder, at den er i stand til at belyse store områder med et klart og kraftfuldt lys.

Med sin høje spredning på 100 grader sørger den for en jævn fordeling af lyset, hvilket er afgørende for at skabe et behageligt og funktionelt belysningsmiljø. Denne gadelampe er designet til at opfylde behovene i udendørsområder såsom parkeringspladser, stier og veje.

Med sin neutral hvide kulør på 4000K er dette produkt ideelt til at skabe et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensionerne på denne gadelampe er 138 x 416 x 99 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Den har en hulstørrelse på 60 mm, hvilket sikrer nem montering.

Med dens IP65-klassificering er denne gadelampe velegnet til udendørsbrug og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den perfekt til at lyse op udendørsområder og sikre optimal belysning under alle vejrforhold.

En anden fordel ved denne gadelampe er, at den leveres med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra lyskilder eller pærer. Du kan være sikker på, at denne gadelampe er klar til brug lige ud af æsken.

For at give dig fuld tryghed og tillid til dit køb, kommer denne V-Tac 30W LED gadelampe med en producentgaranti på hele 5 år. Dette viser producentens tillid til produktets kvalitet og holdbarhed.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 416 mm.
Bredde 138 mm.
Dybde 99 mm.
Hulstørrelse 60 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spændingsinterval AC:120-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.