V-Tac 20W LED væglampe
Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED væglampe - Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 347,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 20W LED væglampe er ideel til udendørs brug takket være dens IP65-vurdering, hvilket betyder, at den er stænksikker og kan tåle regn. Lampen kommer med en inkluderet lyskilde og fungerer med en standard 230V strømforsyning.

Med en effekt på 20 watt og en lysstyrke på 1000 lumen, er denne væglampe i stand til at levere et klart og kraftigt lys, der lysner området omkring den. Med en bred spredning på 110 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset og vil derfor dække et større område end traditionelle væglamper.

Lyskvaliteten på denne væglampe er af højeste kvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det sikrer, at alle farver vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for visuel æstetik og farvegenkendelse. Denne lyskvalitet opfylder de flestes behov og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Takket være brugen af LED af høj kvalitet kan denne væglampe forventes at have en lang og sikker levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette er muliggjort af en pålidelig driver og en effektiv kølesystem, der sikrer, at lampen fungerer optimalt i lang tid.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører, afhængigt af dine præferencer og behov. Varm hvid (3000K) giver et behageligt og afslappende lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Denne kulør er ideel til afslapning og hygge om aftenen. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste genstande vises naturligt og i deres rigtige farver.

Dimensionerne på denne væglampe er 319 x 170 x 114 mm, hvilket gør den passende til de fleste vægoverflader. Den kan nemt monteres udendørs, og dens vandtætte konstruktion sikrer pålidelig og sikker brug i alle vejrforhold.

Samlet set er denne V-Tac 20W LED væglampe et pålideligt valg til udendørs belysning. Den kombinerer kraftig lysstyrke, jævn spredning og høj lyskvalitet for at opfylde de flestes behov. Med en lang levetid og holdbar konstruktion er denne væglampe et godt investering for at opnå optimal belysning i udendørsområder.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
SpændingsintervalAC: 100-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.