Pink 8x16 Neon Flex LED
5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

8718-0

New product

Pink 8x16 Neon Flex LED - 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V Udvid

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i pink til f.eks. facader, skilte og trapper mm.

Strippen er IP67 og kan benyttes udenfor.

Husk at tilkøbe en 12v strømforsyning.
Prisen du ser er for en rulle på 5 meter. Vi anbefaler maksimalt 10 meter i serie på 12V.

Strippen kan klippes for hver 2,5cm ved markeringerne. 

Læs mere..

DKK 217,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Pink 8x16 Neon Flex LED, 5 meter, 8W pr. meter, IP67, 12V

Denne Pink 8x16 Neon Flex LED strip er perfekt til at skabe en fantastisk belysningseffekt i både indendørs og udendørs miljøer. Med en længde på 5 meter og en effekt på 8W pr. meter, er denne LED strip i stand til at levere en fantastisk lysstyrke og et smukt lyst resultat.

Tilslutningen til en 12V strømforsyning gør installationen nem og sikker. Det betyder, at du kan bruge LED strimlen i forskellige omgivelser og områder uden besvær. Strimlens dimensioner på 8 x 16 mm gør den fleksibel og let at arbejde med. Du kan skære LED strimlen i mindre stykker efter behov, og det giver dig mulighed for at tilpasse lyset til enhver situation eller rum.

Denne Neon Flex LED strip har en imponerende lysstyrke på 355 lumens pr. meter. Dette sikrer, at dit rum eller område bliver oplyst på en jævn og ensartet måde. Med den brede spredning på 100 grader kan lyset sprede sig i forskellige retninger og skabe en flot belysning i hele rummet.

En fantastisk funktion ved denne LED strip er, at den kan dæmpes. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem eller arbejdsområde. Du kan skabe en blød og hyggelig stemning ved at dæmpe lyset, eller du kan øge lysstyrken for at opnå optimal belysning.

Med en IP67 klassificering er denne LED strip vandtæt og beskyttet mod støv og vandindtrængning. Du kan trygt bruge den udendørs eller i fugtige omgivelser, da den er modstandsdygtig over for regn eller stænk. Vær dog opmærksom på, at den ikke kan holdes under vand i længere tid, da dette kan medføre skade på LED strimlen.

Denne Pink 8x16 Neon Flex LED strip er et stilfuldt og effektivt produkt, der kan tilføje en smuk belysning til ethvert rum eller område. Med dens lyseffekt og fleksibilitet kan du skabe en unik atmosfære og fremhæve forskellige områder i din bolig eller arbejdsplads. Lad dit rum skinne med denne fantastiske Neon Flex LED strip!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum
- PVC profil 8x16 til LED Neonflex - 1 meter, klar

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 355 lumens
Spredning 100 grader
Dimensioner
Fatning LED Strip
Højde 16 mm.
Bredde 8 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.