Vandtæt LED modul
1W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt LED modul - 1W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk at tilkøbe transformator.

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.

3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.


Flere detaljer

  • Kold

DKK 6,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED-modul er et ideelt valg til skilte og specialløsninger, hvor der kræves et kraftigt og pålideligt lys. Med en effekt på 1W og muligheden for at tilslutte til en 12V strømforsyning er dette modul nemt at integrere i forskellige projekter.

Med en lysstyrke på 100 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at det vil lyse jævnt og klart på overfladerne, det er installeret på. Modules lyset kan også dæmpes for at opnå ønsket lysniveau.

Modellen findes i farven kold hvid (6000K). Kold hvid er kendt for at give et køligt lys med et tydeligt blåligt skær. Mens denne farvetone ikke er så udbredt i Skandinavien, er den populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensionerne 53 x 4,6 x 12 mm er dette LED-modul kompakt og let at håndtere. Det er også IP67-klassificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan modstå fugtige miljøer. Det bør dog ikke udsættes for langvarig nedsænkning i vand.

Dette vandtætte LED-modul, med sin pålidelighed, kraftige lysstyrke og brede spredning, er det perfekte valg til skilte og specialløsninger, der kræver en jævn og klar belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke100 lumens
Spredning120 grader
Dimensioner
Højde4,6 mm.
Bredde53 mm.
Dybde12 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP67


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.