LED STRIP 60W 5050 60LED RGB (rulle 5m)
uden silikone

Spectrum Spectrum

6424-0

New product

LED STRIP 60W 5050 60LED RGB (rulle 5m) - uden silikone Spectrum Udvid

DKK 679,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


LED STRIP 60W 5050 60LED RGB (rulle 5m), uden silikone

Det LED STRIP 60W 5050 60LED RGB er et fantastisk produkt perfekt til belysning af forskellige rum og områder. Med en effekt på 14.8W og muligheden for at tilslutte til en 230V forsyning, kan du nemt og bekvemt bruge denne LED Strip hvor som helst.

Den har en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i hele rummet. Dette resulterer i en behagelig og ensartet belysning uden mørke og lysprikker.

Med en 5 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er i høj kvalitet og holdbart i mange år. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan den fungere i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Med den rigtige køling og en pålidelig driver sikres det, at hele produktet har en lang levetid.

Denne LED Strip har dimensioner på 5000 x 10 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige installationer og belysningssituationer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED Strip har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Dette betyder, at den er egnet til brug indendørs og i tørre omgivelser, men ikke egnet til udendørs eller våde omgivelser.

Lyset
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde5000 mm.
Dybde10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug14.8W
Spænding230V
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.