LED STRIP 60W 5050 60LED RGB (rulle 5m)
uden silikone

Spectrum Spectrum

6424-0

New product

LED STRIP 60W 5050 60LED RGB (rulle 5m) - uden silikone Spectrum Udvid

DKK 679,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Data om produktet:

Effekt: 14.8W

Tilsluttes til 230V forsyning

Spredning: 120 grader

Garanti: 5 års producentgaranti

Driftstid: Op til 50.000 timer

Dimensioner: 5000 x 10 mm

IP-klassificering: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Vores LED STRIP 60W 5050 60LED RGB er det perfekte valg til at skabe et flot og farverigt lysdrama i dit hjem eller forretningslokale. Med sine 60 lysdioder per meter og en effekt på 14.8W kan denne LED-strip nemt lyse et rum op og tilføje en unik atmosfære.

Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, som er ideel til både dekorative og funktionelle formål.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en producentgaranti på 5 år. Dette er en testament til vores tillid til produktets kvalitet og holdbarhed. Vi anvender kun LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker drift på op til 50.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke kan du være sikker på at nyde et konstant og klart lys i lang tid.

For at sikre den bedste ydeevne er vores LED-strip udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling. Dette betyder, at produktet er i stand til at opretholde en konstant og stabil lysudgang gennem hele sin levetid. Du kan forvente en lang levetid for hele produktet, som kan opfylde dine belysningsbehov i mange år fremover.

Med dimensionerne 5000 x 10 mm er vores LED-strip nem at installere og tilpasse efter dine specifikke behov. Du kan bruge den til at skabe smukke lysindslag langs vægge, lofter, møbler eller andre overflader, og skabe en unik atmosfære i rummet.

Vær opmærksom på, at vores LED-strip har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefaler vi at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser for at undgå eventuelle skader eller funktionsfejl.

Lyset
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Bredde 5000 mm.
Dybde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 14.8W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.