LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m)
uden silikone

Spectrum Spectrum

6395-0

New product

LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m) - uden silikone Spectrum Udvid

DKK 473,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Effektiv LED-strips til farverigt lys

Denne LED STRIP 35W 5050 30LED RGB er et fantastisk valg, hvis du ønsker at tilføje farverigt lys til dit rum eller udeområde. Med en rulle på 5 meter kan du nemt tilpasse længden efter dine behov. Dette produkt er uden silikone, hvilket gør det velegnet til mange forskellige formål.

Lang levetid og energieffektivitet

Med en effekt på 7,8W og tilslutning til en 230V-strømforsyning er disse LED-strips både energieffektive og lette at installere. Med en bred spredning på 120 grader sikrer de en jævn fordeling af lys, hvilket skaber en behagelig belysning i rummet.

Holdbarhed og garanti

Dette produkt leveres med en producentgaranti på 5 år, hvilket viser producentens tillid til dets kvalitet og holdbarhed. LED-strips er designet til at have en lang levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

LED-stripsne har dimensioner på 5000 x 10 mm, hvilket gør dem fleksible og nemme at montere i forskellige områder. Produktet har også en IP20-beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det bør derfor kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Opgrader dit rum med disse energieffektive og farverige LED-strips. Med deres lange levetid og garanti er de et pålideligt valg for at opnå en behagelig belysning i dit rum.

Lyset
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Bredde 5000 mm.
Dybde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7.8W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.