LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m)
uden silikone

Spectrum Spectrum

6395-0

New product

LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m) - uden silikone Spectrum Udvid

DKK 473,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

LED STRIP 35W 5050 30LED RGB er en 5 meter lang LED-strips, der er ideel til at skabe imponerende lysdekorationsprojekter. Denne LED-strip er uden silikone og har en effekt på 7.8W, hvilket betyder, at den er energieffektiv og miljøvenlig. Produktet tilsluttes til en 230V forsyning for nem og bekvem brug.

Denne LED-strip har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver et ensartet og behageligt lys. Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at produktet er af høj kvalitet og holdbart.

LED-stripen er designet med LED af den højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken over tid, hvilket betyder, at du får et holdbart og pålideligt produkt. Den professionelle og driftssikre driver og god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Dimensionerne på LED-strippen er 5000 x 10 mm, hvilket giver dig mulighed for at skabe fleksible lysinstallationer, der passer perfekt til dit behov. Det er dog vigtigt at bemærke, at produktet har IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå direkte kontakt med væske eller fugtige omgivelser for at sikre korrekt og sikker brug.

Lyset
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Bredde5000 mm.
Dybde10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7.8W
Spænding230V
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.