LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m)
med silikone

Spectrum Spectrum

6394-0

New product

LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m) - med silikone Spectrum Udvid

DKK 609,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


LED STRIP 35W 5050 30LED RGB (rulle 5m), med silikone

Denne LED-strip er designet til at give dig et smukt og behageligt lys i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 7.8W er den både energieffektiv og kraftfuld.

LED-striben tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er klar til brug med det samme. Den har en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset.

Dette produkt er fremstillet med den højeste kvalitet af LED, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift med en forventet levetid på op til 50.000 timer. Selv efter mange timers brug vil lysstyrken kun falde minimalt. Kombineret med en professionel og pålidelig driver samt effektiv køling kan du forvente, at produktet holder i mange år.

Produktets dimensioner er 5000 x 10 mm, hvilket gør det nemt at installere og tilpasse efter behov. Det har også en beskyttelsesklasse på IP44, hvilket betyder, at det tåler fugtig luft og vandstænk på fronten.

Du kan være tryg ved dit køb, da dette produkt leveres med en 5 års producentgaranti. Hvis der skulle opstå fejl eller problemer, kan du kontakte producenten og få hjælp.

Lyset
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Bredde 5000 mm.
Dybde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7.8W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.