Vandtæt LED modul
1,44W, IP68, Perfekt til skilte og special løsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt LED modul - 1,44W, IP68, Perfekt til skilte og special løsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
4 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,44W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.

Flere detaljer

  • Varm
  • Kold

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED modul er det perfekte valg til skilte og special løsninger, hvor holdbarhed og høj lysstyrke er afgørende. Med en effekt på 1.44W og tilslutning til en 12V forsyning, kan dette modul nemt integreres i eksisterende systemer.

Med en lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lyset, der er optimal til skilte og special løsninger, hvor synlighed er vigtig.

Dette LED modul fås i to forskellige kulører. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære med varmt lys, der bidrager til en hyggelig stemning. Denne kulør er ideel til indendørs brug og skaber en behagelig belysning i fx stuer, soveværelser og restauranter.

På den anden side har vi Kold hvid (6000K), som giver et køligt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ikke så udbredt i Skandinavien men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 37 x 6,8 x 37 mm er dette LED modul kompakt og nemt at montere på forskellige overflader. Takket være dens IP68 certificering er det vandtæt og kan holdes under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør det ideelt til udendørs brug eller i våde miljøer.

Uanset om du bruger det til skilte, dekoration eller specialprojekter, vil dette vandtætte LED modul med sin høje lysstyrke og holdbarhed sikre en pålidelig og effektiv belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke120 lumens
Spredning160 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde6,8 mm.
Bredde37 mm.
Dybde37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.44W
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP68


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.