Vandtæt blå LED modul
1,44W, IP68, Perfekt til skilte og special løsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt blå LED modul - 1,44W, IP68, Perfekt til skilte og special løsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
4 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,44W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.
20 moduler har et samlet forbrug på 30W.

Flere detaljer

  • Blå

DKK 12,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Vandtæt blå LED modul, 1,44W, IP68

Det vandtætte blå LED modul er den perfekte løsning til skilte og specialdesignet lysning. Med en effekt på 1,44W og tilslutning til en 12V forsyning, kan dette modul nemt integreres i dit eksisterende system.

Dette modul er designet med en lysstyrke på 120 lumens og en høj spredning på 160 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og forbedrer synligheden og effekten af dit skilt eller specialdesign.

Med dimensionerne 37 x 6,8 x 37 mm passer dette modul nemt ind i enhver skilte- eller specialløsning. Det kan monteres diskret og tilføje et stilfuldt og attraktivt lys til dit skilt eller design.

Et af de mest fremragende træk ved dette LED modul er dets IP68 rating. Det betyder, at det er vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør det ideelt til udendørs brug, hvor det er udsat for regn, sne, fugt og andre ekstreme vejrforhold.

Uanset om du har behov for et lysende skilt til din butik, restaurant eller virksomhed, eller om du ønsker at skabe en unik belysning i et specialdesignet projekt, så er dette vandtætte blå LED modul det perfekte valg.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
KulørBlå
Lysstyrke120 lumens
Spredning160 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde6,8 mm.
Bredde37 mm.
Dybde37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.44W
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP68


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.