Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, hvid

Nordlux Nordlux

11256-0

New product

Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, hvid Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede væglampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper. Sæt den ved siden af din seng, så du får et funktionelt lys, som du nemt kan justere efter dine behov.


Lyset 
Kulør2700K 
DæmpbaJa (Touch)
Lysstyrke320 lumens
Spredning 41 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningIndbygget LED
Højde12 cm.
Bredde7 cm.
Effekt & spænding
Spænding230V
Forbrug3,2 W
Andet info
IP-klasseIP20

Flere detaljer

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Omari væglampe er en moderne og stilfuld lampe, der passer perfekt til ethvert rum i dit hjem. Med en effekt på 3,2W og en lysstyrke på 320 lumens, skaber denne lampe en behagelig og atmosfærisk belysning.

Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er ideel til indendørs brug. Den er velegnet til brug i stuen, soveværelset eller entreen, hvor den vil tilføje et elegant og moderne touch til rummet. Med dens enkle hvide design passer den let ind i enhver stil og indretning.

En af de vigtige egenskaber ved Nordlux Omari væglampen er dens høje lyskvalitet. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 er lyset naturligt og ægte, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og præcist. Denne lyskvalitet er velegnet til de flestes behov og vil forbedre ethvert rum.

Det skal nævnes, at Nordlux Omari væglampen har en IP20 certificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne lampe skal derfor kun bruges indendørs og er ikke egnet til brug i badeværelser eller andre steder, hvor den kan udsættes for fugtighed.

Med Nordlux Omari væglampen får du en moderne og energieffektiv belysningsløsning til dit hjem. Lad denne lampe oplyse dine rum med stil og elegance, samtidig med at den sikrer en høj kvalitet af lys. Opgrader dit hjem med Nordlux Omari væglampen i dag!

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke320 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".