Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, hvid

Nordlux Nordlux

11256-0

New product

Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, hvid Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede væglampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper. Sæt den ved siden af din seng, så du får et funktionelt lys, som du nemt kan justere efter dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 12 cm.
Bredde 7 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Omari væglampe er en moderne og stilfuld lampe, der giver et behageligt og naturligt lys i dit hjem. Med en effekt på 3,2W er denne væglampe energieffektiv og miljøvenlig.

Væglampen er designet til at tilsluttes til en 230V strømkilde, hvilket gør den nem at installere i dit eksisterende elnet. Dens høje lysstyrke på 320 lumen sikrer en god belysning af rummet.

Det mest bemærkelsesværdige ved Nordlux Omari væglampen er dens høje lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85. Denne værdi garanterer en naturlig og ægte farvegengivelse, der viser alle farver på en flot og præcis måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste menneskers behov.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne væglampe kun er egnet til indendørs brug, da den kun har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det ikke at bruge den i badeværelser eller udendørs områder.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".