Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, sort

Nordlux Nordlux

11257-0

New product

Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, sort Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede væglampe har en tænd-/sluk-kontakt og dæmper. Sæt den ved siden af din seng, så du får et funktionelt lys, som du nemt kan justere efter dine behov.


Lyset 
Kulør 2700K 
Dæmpba Ja (Touch)
Lysstyrke 320 lumens
Spredning  41 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED
Højde 12 cm.
Bredde 7 cm.
Effekt & spænding
Spænding 230V
Forbrug 3,2 W
Andet info
IP-klasse IP20

Læs mere..

DKK 399,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Omari væglampe, 3,2W, 320lm, sort

Den Nordlux Omari væglampe er en stilfuld og moderne lampe til vægmontering. Med dens sorte farve passer den ind i enhver indretning og tilføjer et elegant touch til rummet.

Denne væglampe har en effekt på 3,2W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så den kan bruges direkte i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Med en lysstyrke på 320 lumens giver denne lampe nok lys til at oplyse et mindre område. Den har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser alle farver flot og ægte, hvilket skaber en behagelig og naturlig belysning.

IP20 klassificeringen betyder, at lampen ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

Den Nordlux Omari væglampe er ideel til brug som belysning i gangarealer, entréer, stuer eller soveværelser. Den kan også bruges til at skabe hyggelig stemning i restauranter, hoteller eller cafeer.

Kombiner stil og funktionalitet med den Nordlux Omari væglampe, der med dens sorte farve og moderne design passer perfekt til enhver boligindretning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".