Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort

Nordlux Nordlux

11487-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort Udvid

  • Drejelig skærm (360°)
  • Indbygget parallelforbindelse
  • Dæmpbar via vægdæmper
  • Designet til brug både udendørs og på badeværelset

Lyset 
Kulør 2700K
Lysstyrke 800 lumen
Spredning 120 grader
RA 80
Dimensioner

Bredde

15 cm.

Længde 15 cm.
Dybde 8,3 cm.
Materiale Alu
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

13W

Andet info

IP Grad

IP54

Energimærke F (A-G)

Læs mere..

DKK 749,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 29-31 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Turn Væglampe er en moderne og stilfuld lampe, der vil tilføje et strejf af elegance til ethvert rum. Med sin sorte finish passer den perfekt ind i enhver indretningsstil.

Lampen er udstyret med et energieffektivt 13W LED-lys, der sikrer en god belysning samtidig med at den bruger minimalt med energi. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om mørke eller ujævne områder - lampen spreder lyset på en måde, der skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten, og Nordlux Turn Væglampen skuffer ikke. Med en høj RA-værdi på 80-85 sikrer lampen en lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og autentisk måde. Uanset om du læser en bog, arbejder ved skrivebordet eller slapper af i sofaen, vil lampen give dig et naturligt lys, der gengiver farverne på en korrekt og behagelig måde.

Den Nordlux Turn Væglampe er velegnet til de fleste belysningsbehov. Den er ideel til stue, soveværelse, køkken eller kontor. Lampens elegante og moderne design kombineret med dens høje funktionalitet gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller arbejdsområde.

Lyset
Kulør Varm hvid
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".