Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort

Nordlux Nordlux

11487-0

New product

Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort Udvid

  • Drejelig skærm (360°)
  • Indbygget parallelforbindelse
  • Dæmpbar via vægdæmper
  • Designet til brug både udendørs og på badeværelset

Lyset 
Kulør2700K
Lysstyrke800 lumen
Spredning120 grader
RA80
Dimensioner

Bredde

15 cm.

Længde15 cm.
Dybde8,3 cm.
MaterialeAlu
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

13W

Andet info

IP Grad

IP54

EnergimærkeF (A-G)

Flere detaljer

DKK 749,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Turn Væglampe 13W LED, Sort

Den Nordlux Turn Væglampe er en stilfuld og moderne lyskilde, der med sin sorte farve tilføjer et elegant touch til ethvert rum. Med en effekt på 13W og tilslutning til 230V forsyning, leverer denne væglampe kraftig belysning til enhver opgave eller atmosfære.

Lysstyrke og spredning

Denne Nordlux væglampe har en imponerende lysstyrke på 800 lumens, hvilket gør den ideel til både funktionelle og dekorative formål. Med en bred spredning på 120 grader sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket reducerer skygge og skaber en behagelig og rummelig atmosfære.

Høj lyskvalitet

Denne væglampe fra Nordlux leverer en høj kvalitet af lys med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at den naturlige farvegengivelse er flot og ægte, og at alle farver vises i deres sande nuancer og detaljer. Uanset om det er til læsning, arbejde eller afslapning, vil denne lampe opfylde de flestes behov for en behagelig belysning.

Samlet set er Nordlux Turn Væglampe 13W LED i sort en pålidelig og stilfuld lyskilde, der er velegnet til ethvert rum i dit hjem eller kontor. Med sin høje lysstyrke, brede spredning og høje kvalitet af lys, sikrer denne væglampe en behagelig og atmosfærisk belysning, der er tilpasset dine behov.

Lyset
KulørVarm hvid
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug13W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".