LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12084-0

New product

LED projektør 50W RGB med fjernbetjening Udvid

50W RGB LED projektør.

Lyskulør: 16 forskellige farver.

Lysspredning: 110 grader.

IP65 stænktæt.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230V.

Læs mere..

DKK 212,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og alsidig LED projektør med RGB og fjernbetjening

Denne LED projektør med en effekt på 50W er det ideelle valg til at skabe en stemningsfuld belysning både indendørs og udendørs. Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Høj spredning og jævn fordeling af lys

Med en imponerende spredning på 110 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset over et stort område. Du kan justere belysningen efter behov og skabe det rette lysmiljø.

Dæmpbar og integreret lyskilde

En af fordelene ved denne LED projektør er, at den kan dæmpes, så du kan skabe forskellige stemninger alt efter behov. Projektøren kommer desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Robust og vejrresistent design

Med dimensioner på 173 x 210 x 26,5 mm er denne LED projektør kompakt og let at placere. Projektøren har en IP65 klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan derfor trygt bruge projektøren til at lyse op i haven, på terrassen eller andre udendørs områder.

Samlet set er denne LED projektør med RGB og fjernbetjening en alsidig og effektiv løsning til dig, der ønsker en fleksibel belysning både indendørs og udendørs. Med dens høje spredning, jævn fordeling af lys og mulighed for at dæmpe lyset er den let at tilpasse til forskellige behov og skabe den rette stemning.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 110 grader
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 210 mm.
Bredde 173 mm.
Dybde 26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.