LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12084-0

New product

LED projektør 50W RGB med fjernbetjening Udvid

50W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Flere detaljer

DKK 212,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED projektør 50W RGB med fjernbetjening

Denne LED projektør er designet med en effekt på 50W, og den tilsluttes let til en 230V forsyning. Projektøren er ideel til både indendørs og udendørs brug, da den har en IP65-vurdering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle vandstænk og regn.

Projektøren har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den velegnet til belysning af større områder eller udendørs arealer, hvor bred belysning er ønsket. Med denne projektør kan du nemt skabe en lys og livlig atmosfære.

En praktisk funktion ved denne LED projektør er muligheden for at dæmpe lyset. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet efter dine behov og skabe forskellige stemninger eller effekter. Du kan nyde både kraftigt lys til udendørs aktiviteter og afslappet belysning til hyggelige indendørs stunder.

Projektøren har dimensioner på 173 x 210 x 26,5 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Du kan nemt montere den på vægge, træer, stativer eller andre overflader og justere dens position efter behov.

Med LED teknologi får du en lang levetid og lavt energiforbrug, hvilket gør denne projektør både effektiv og økonomisk. Den medfølgende fjernbetjening giver dig bekvem kontrol over lyset, så du nemt kan ændre farver, dæmpe lyset eller aktivere forskellige lysprogrammer.

Opgrader dit udendørs belysningssystem eller skab en spektakulær indendørs belysning med denne alsidige LED projektør. Den giver dig mulighed for at skabe en unik og behagelig belysning, der kan tilpasses enhver situation eller begivenhed.

Lyset
KulørRGB
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde210 mm.
Bredde173 mm.
Dybde26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
Andet info
IP klassifikationIP65