V-Tac 30W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 30W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 12 timers lys. Den leveres også med en 3 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 12 timers lys
  • 3 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 390x340 mm
Mål på projektør: 365x260x55 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 1.179,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv solcelle projektør med høj lysstyrke og kvalitet

V-Tac 30W Solcelle projektør LED er en smart og miljøvenlig løsning til at belyse udendørs områder med effektiv LED-teknologi. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 2600 lumens, er denne projektør ideel til at skabe en lys og behagelig atmosfære.

Jævn lysfordeling og høj lyskvalitet

Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er perfekt til at oplyse større områder. Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, vil du opleve et naturligt lys, der fremviser alle farver korrekt og ægte.

Neutral hvid kulør for det perfekte arbejdsmiljø

Den neutral hvide (4000K) kulør giver et klart og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Dette sikrer at belyste emner vises helt naturlige, hvilket er ideelt til både professionelle og private brugere.

Holdbar og vejrresistent design

Med dimensionerne 365 x 260 mm er denne solcelle projektør kompakt og let at placere. Den IP65 klassifikation gør den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn. Med en integreret lyskilde er installationen enkel og praktisk.

Den medfølgende fjernbetjening giver dig mulighed for nem styring af projektøren, mens det indbyggede batteri sikrer langvarig og pålidelig drift. Med V-Tac 30W Solcelle projektør LED får du en pålidelig og energieffektiv løsning til dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 2600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 260 mm.
Bredde 365 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.