V-Tac 30W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 30W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering.. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 60 timers lys. Den leveres også med ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 60 timers lys
Mål på solcellepanel: 354x254,2 mm
Mål på projektør: 199,7x189,9x49 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 1.002,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


```html

Effektiv og miljøvenlig belysning med V-Tac 30W Solcelle projektør LED

V-Tac 30W Solcelle projektør LED er den perfekte løsning til at skabe effektiv belysning udendørs, hvor der ikke er adgang til strøm. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på imponerende 4800 lumens, sikrer denne projektør en klar og kraftig belysning over et stort område med en spredning på 120 grader.

Den høje lyskvalitet med en Ra værdi på 80-85 sikrer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket betyder at alle farver vises flot og korrekt. Den neutral hvide kulør (4000K) giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med en dimension189,9 x 199,7 mm og en IP65 klassificering, kan denne solcelle projektør bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Den leveres med solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri og integreret lyskilde for øget bekvemmelighed.

Derudover kommer denne solcelle projektør med en 3 års producentgaranti, hvilket sikrer kvalitet og pålidelighed i produktet. Hvis du leder efter en energieffektiv og miljøvenlig belysningsløsning, så er V-Tac 30W Solcelle projektør LED det ideelle valg!

```
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 4800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 199,7 mm.
Bredde 189,9 mm.
Materiale ABS+PC+Glas
Effekt & spænding
Forbrug 30W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.