V-Tac 30W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 30W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 30W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering.. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 60 timers lys. Den leveres også med ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 60 timers lys
Mål på solcellepanel: 354x254,2 mm
Mål på projektør: 199,7x189,9x49 mm

Flere detaljer

  • Neutral

DKK 1.061,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 30W LED Solcelle projektør, Sort

Dette produkt er en sort LED solcelle projektør fra V-Tac. Projektøren har en effekt på 30W og leveres inklusive solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri og har en vandtæt IP65 certificering. Desuden tilbyder producenten en 3 års garanti på produktet.

Data om produktet

Projektøren har en lysstyrke på imponerende 4800 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Lyset har en høj kvalitet med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, hvilket sikrer, at alle farver bliver vist ægte og naturlige. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de fleste behov.

Kulør på lyset

Denne solcelle projektør er tilgængelig i Neutral hvid (4000K) kulør. Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner. Det betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner og IP65 certificering

Projektøren har dimensionerne 189,9 x 199,7 mm og er specielt designet til udendørs brug. Den har en IP65 certificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i haven, på terrassen eller andre udendørsområder.

Denne solcelle projektør har også en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for at købe og udskifte pærer. Det gør det nemt og praktisk at bruge produktet.

Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde199,7 mm.
Bredde189,9 mm.
MaterialeABS+PC+Glas
Effekt & spænding
Forbrug12,5W
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.