V-Tac 6W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 6W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 12 timers lys. Den leveres også med en 3 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 12 timers lys
  • 3 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 260x174 mm
Mål på projektør: 190x170x55 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 377,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og miljøvenligt lys med V-Tac 40W LED Solcelle projektør

Denne praktiske solcelle projektør fra V-Tac er den ideelle løsning til at bringe lys til udendørsområder uden behov for tilslutning til det elektriske netværk. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 400 lumens sørger den for at skabe en behagelig og tilstrækkelig belysning til mange forskellige formål. Projektøren er udstyret med en indbygget solcelle, som gør det muligt at oplade et integreret batteri, der sikrer kontinuerlig drift, selv når solen ikke skinner.

Den ergonomiske design på projektøren gør den nem at montere og justere, hvilket gør den ideel til belysning af haver, terrasser, indkørsler, gangstier eller andre udendørsområder. Projektøren er udført i et holdbart sort kabinet, der er IP65-klassificeret, hvilket betyder at den er støvtæt og er beskyttet mod vandstænk og regn, hvilket sikrer en pålidelig og langtidsholdbar ydeevne under alle vejrforhold.

En af fordelene ved denne solcelle projektør er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den en naturlig lysfarve, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Den neutrale hvide kulør på 4000K giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår helt naturlige uden blå eller gule toner i lyset.

Denne solcelle projektør har også den fordel, at den spreden lyset med en bred vinkel på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og gør det muligt at belyse et større område med kun en projektør. Med dimensioner på 190 x 170 mm er projektøren kompakt og kan nemt monteres på forskellige steder uden at optage for meget plads.

Udover den indbyggede solcelle og batteri, leveres projekteren også med en fjernbetjening, der giver brugeren mulighed for at tænde og slukke for lyset og justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og gør det nemt og bekvemt at betjene projektøren.

Samlet set er V-Tac 40W LED Solcelle projektør et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionelle udendørsbelysning. Dens solcelledrevne design, holdbare konstruktion og høje lyskvalitet gør den til et pålideligt valg for enhver, der ønsker at skabe lys i udendørsområder på en økonomisk og bæredygtig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 170 mm.
Bredde 190 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.