V-Tac 50W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 50W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 50W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 437x356x90 mm

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 2.052,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Produktbeskrivelse

Effektiv belysning til udendørs brug

Den V-Tac 50W Solcelle projektør LED i sort finish er en pålidelig og effektiv løsning til udendørs belysning. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 4200 lumens, vil denne projektør sikre klart og kraftigt lys, selv i mørke omgivelser. Den brede spredning på 120 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at belyse større områder.

Neutral hvidt lys

Denne solcelle projektør leveres i en neutral hvid kulør (4000K), hvilket skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Belyste emner vil fremstå helt naturlige under dette lys, hvilket er ideelt til opgaver, der kræver farvernes nøjagtighed og klarhed.

Holdbar og vejrbestandig

Med dimensioner på 437 x 356 mm, er denne solcelle projektør kompakt og nem at installere. Den har en IP65 klassifikation, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til belysning af haver, gårde, parkeringspladser, og andre udendørs områder.

Praktiske funktioner

Denne solcelle projektør kommer med en fjernbetjening, der giver brugeren mulighed for at styre lysets indstillinger og funktioner på afstand. Derudover har projektøren en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om udskiftning af lyskilden.

I alt er V-Tac 50W Solcelle projektør LED et pålideligt og effektivt valg til udendørs belysning, der kombinerer kraftig belysning med praktisk funktionalitet og holdbarhed.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 4200 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 356 mm.
Bredde 437 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.