V-Tac 50W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 50W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 50W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 50W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 437x356x90 mm

Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 2.052,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Lysstyrke og spredning

V-Tac 300W LED Solcelle projektøren er et kraftfuldt belysningsvalg med en lysstyrke på imponerende 4200 lumens. Den har desuden en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør projektøren ideel til både store og små områder, hvor der er behov for at belyse et større område.

Kulør på lyset

Projektøren kommer i en neutral hvid kulør på 4000K. Denne kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø, hvor den naturlige farvegengivelse er i fokus. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner vil fremstå helt naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensioner

Med dimensioner på 437 x 356 mm er denne LED projektør kompakt og nem at installere i forskellige miljøer. Den kan nemt monteres på vægge, stolper eller andre overflader, hvilket giver fleksibilitet i placeringen af belysningen.

IP65-klassificering

V-Tac 300W LED Solcelle projektøren er IP65-klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs uden problemer. Den er beskyttet mod vandstænk og regn, så den kan anvendes i forskellige vejrforhold uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Integreret lyskilde

Denne projektør kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at erstatte eller installere separate lyskilder. Det gør installationen endnu enklere og bekvem.V-Tac 300W LED Solcelle projektøren er et pålideligt og effektivt valg til udendørs belysning. Med dens kraftfulde lysstyrke, brede spredning og neutral hvide kulør vil den levere en jævn belysning, der opfylder behovene i ethvert arbejds- eller udendørsområde. Uanset om det er til belysning af facader, gårdspladser, parkeringspladser eller andre områder, vil denne projektør være et pålideligt valg.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde356 mm.
Bredde437 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.