V-Tac 12W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 12W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på solcellepanel: 350x350 mm
Mål på projektør: 260x215x50 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 519,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W LED Solcelle projektør, Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

Denne V-Tac 100W LED Solcelle projektør er det perfekte valg til udendørs belysning. Den er designet i en elegant sort farve og den medfølgende solcelle gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med en effekt på 12W er den både kraftfuld og energibesparende.

Med en lysstyrke på 1200 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset. Dette er især vigtigt, hvis du ønsker at lyse et større område op. Projektøren har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde.

Projektøren fås i neutral hvid (4000K), hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser naturlige ud. Den neutrale kulør giver et behageligt og klart lys, hvilket er ideelt til både professionel og privat brug.

Med dimensionerne 215 x 260 mm er denne projektør kompakt og let at installere. Den har en IP65 beskyttelsesgrad, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan trygt placere den i haven, indkørslen eller andre udendørsområder.

Projektøren leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at købe ekstra pærer eller lyskilder. Det gør den meget nem at installere og bruge. Der medfølger også en fjernbetjening, så du nemt kan justere lysets lysstyrke og indstillinger.

Samlet set er V-Tac 100W LED Solcelle projektøren det perfekte valg, hvis du har brug for kraftig og energibesparende udendørs belysning. Med dens høje lyskvalitet og effektive design vil den opfylde de fleste behov og sikre dit udendørs området er godt oplyst.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1200 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 260 mm.
Bredde 215 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.