V-Tac 10W LED Solcelle projektør
Sort, inkl. solcelle, sensor, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10W LED Solcelle projektør - Sort, inkl. solcelle, sensor, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 10W LED Solcelle projektør - Sort er den ideelle løsning til udendørsbelysning med solenergi. Med et solcellepanel på 10W kan projektøren oplades på kun 6-7 timer. Projektøren har også en praktisk USB-port, der gør det muligt at oplade andre enheder.

  • Opladning på 6-7 timer giver op til 24 timers lys
  • Bevægelsessensor op til 8 meter væk for ekstra sikkerhed
  • 10W solcellepanel for effektiv opladning
  • USB-port til opladning af andre enheder
  • Holdbart sort design til udendørs brug
Mål på projektør: 232x166x33 mm

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 660,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 10W.

Lysstyrke: 1100 lumens

Spredning: 90 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør: Neutral hvid (4000K)

Dimensioner: 232 x 166 mm

IP-vurdering: IP65 (tåler vandstænk og regn)

Integreret lyskilde: Ja

Den V-Tac 10W LED Solcelle projektør er perfekt til udendørs belysning. Med sin effekt på 10W og en lysstyrke på 1100 lumens sikrer projektøren en kraftig belysning. Den høje spredning på 90 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, så det når ud til alle hjørner af området.

Lyskvaliteten på V-Tac 10W LED Solcelle projektøren er høj med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om projektøren bruges til professionelt eller privat brug, vil lyskvaliteten være tilfredsstillende for de fleste.

Projektøren fås i en neutral hvid kulør (4000K), hvilket er ideelt til brug i effektive arbejdsmiljøer. Lyset indeholder ikke blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige og uden farvestik.

Med en dimension på 232 x 166 mm er projektøren let at installere og passer godt ind i de fleste udendørs omgivelser. Den er IP65-vurderet, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er beskyttet mod vandstænk og regn. Projektøren har også en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1100 lumens
Spredning 90 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 166 mm.
Bredde 232 mm.
Materiale ABS+PC+Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.