V-Tac 12W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 12W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4 timer kan denne projektør levere 8 timers lys. Den leveres også med  5 meter ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer 12W solcellepanel og fjernbetjening
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4 timer giver 8 timers lys
Mål på projektør: 205x170x50 mm

Læs mere..

  • Neutral

DKK 424,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og praktisk belysning med V-Tac 25W LED Solcelle projektør

Denne sorte V-Tac 25W LED Solcelle projektør er en ideel løsning, når du har brug for lys langt udendørs uden behov for et strømtilslutningspunkt. Med en integreret solcelle er denne projektør selvstændigt drevet af solen og kræver ingen ekstern strømkilde. Dette gør den perfekt til belysning af haver, indkørsler, terrasser eller andre områder uden adgang til elektricitet.

Dimensioner: 205 x 170 mm.

Med en effekt på 12W producerer denne projektør en lysstyrke på 550 lumens og har en imponerende spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver dig optimal belysning af dit udendørs område. Med en høj kvalitet lyskilde og en RA værdi på 80-85 leverer denne projektør et naturligt lys, der viser alle farverne flot og trofast.

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K).

Denne V-Tac LED projektør leveres med en neutral hvid kulør, hvilket betyder, at lyset har en perfekt og effektiv belysning til dit arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer naturlige farver og gør belyste emner til at fremstå helt naturlige.

IP65-klassificeringen på denne projektør betyder, at den er velegnet til udendørs brug og er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette giver dig tryghed i, at projektøren holder sig tør og fungerer optimalt, selv i fugtige vejrforhold.

Medfølgende tilbehør: solcelle og fjernbetjening.

For at gøre brugen af denne V-Tac LED Solcelle projektør så praktisk som muligt, leveres den med både en solcelle og en fjernbetjening. Solcellen giver dig mulighed for at lade projektøren op ved hjælp af solens energi, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skifte batterier eller tilslutte den til en strømkilde. Fjernbetjeningen gør det nemt for dig at tænde, slukke eller justere lyset uden at skulle nærme dig projektøren manuelt.

Få en effektiv og pålidelig belysningsløsning med V-Tac 25W LED Solcelle projektør. Denne projektør er designet til at imødekomme de flestes behov og leveres med alt hvad du behøver for at nyde godt af dens praktiske funktioner. Med dens høje lysstyrke, jævne fordeling af lys, naturlige lysfarve og holdbare konstruktion er denne LED Solcelle projektør et godt valg til enhver udendørs belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 170 mm.
Bredde 205 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.