Halo Design
COLORS Cone 2W E27 D125 Smoke, 3-step m. memory

Halo Design Halo Design

8398-0

New product

COLORS CONE mini Smoke By Halo Design er den seneste i rækken af dekorations pære, og er blandt 1 af de seks modeller i denne serie, skabt og udviklet af Michael Waltersdorff, grundtanken blev skabt ud fra den store succes der har været omkring belysningen til hjemmet, design, funktionalitet og ikke mindst den dekorative del af belysningen i hjemmet.
Dette opfyldes med netop denne lyskilde, godt gedint dansk design, en pære der skaber en flot behagelig glød i hjemmet og tillige kan dæmpes i 3-step.
Når den er monteret i en lampe og tændes - starter den op på 100%, step 2 giver 50% lys, step 3 giver 15% lys.
Dette helt uden brug af lysdæmper, men blot via sin normale kontakt i væggen eller en afbryder på lampen.
Lyset er den behagelig 2200 kelvin og med en Lumnen pakke på 140.
E27 fatning Glasset på pæren er med en indfarvet smoke nuance, som giver en behagelig dæmpet belysning i hjemmet.
COLORS CONE Smoke - skaber den hyggelige stemning.
HALO DESIGN - Copenhagen

Flere detaljer

DKK 349,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Halo Design COLORS Cone 2W E27 D125 Smoke pære er et stilfuldt og moderne lysprodukt til dit hjem. Med dens store fatning på E27 kan den nemt tilsluttes til 230V forsyning og give dig lys, hvor du har brug for det.

Pæren har en lysstyrke på imponerende 140 lumens og en bred spredning på 360 grader. Dette sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet, så du får en behagelig og ensartet belysning. Med en høj kvalitet på lyset har pæren en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne i deres ægte og naturlige nuancer.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet i denne pære, er den designet til at have en lang og pålidelig levetid på op til 30.000 timer. Den minimale faldrate i lysstyrke, kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, sikrer, at pæren vil holde i mange år.

Med dens dimensioner på 23 x Ø12.5 mm passer pæren nemt ind i forskellige lamper og inventar. Vær dog opmærksom på, at denne pære har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller i tørre omgivelser.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
DæmpbarNej
Lysstyrke140 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde23 mm.
Diameter12.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug4W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.