Væglampe I sort/træ, E27
EGLO TOWNSHEND

Eglo Eglo

8977-0

New product

Væglampe I sort/træ, E27 - EGLO TOWNSHEND Udvid

Væglampe med 1 stk. E27 fatninger, som leveres i flot og rostikt træ look hvor ledningen er snoet om selve bjælken. 

Pendlen levers uden lyskilde. 


Flere detaljer

DKK 189,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne væglampe i sort/træ fra EGLO TOWNSHEND er et stilfuldt og funktionelt tilbehør til dit hjem. Lampen har en effekt på 15W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 1400 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne væglampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en behagelig og godt belyst atmosfære i dit hjem.

En vigtig faktor for lyskvalitet er RA værdien, som angiver, hvor godt lyset gengiver farver. Denne væglampe har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan derfor nyde godt af en høj lyskvalitet i dit hjem.

EGLO TOWNSHEND væglampen er designet til at imødekomme de flestes behov. Den passer perfekt ind i forskellige rum, hvad enten det er i stuen, soveværelset eller gangen.

Med sit elegante design i sort/træ tilføjer denne væglampe også et stilfuldt indslag til indretningen af dit hjem. Dermed kombinerer den funktionalitet med æstetik, så du kan skabe den ønskede stemning i rummet.

Alt i alt er denne væglampe fra EGLO TOWNSHEND et ideelt valg til at opgradere dit hjem med et effektivt og stilfuldt belysningselement.

Lyset
KulørNeutral hvid
DæmpbarNej
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug15W
Spænding230V
Andet info