V-Tac 5W LED sort væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED sort væglampe - IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Rigtig fin og smart væglampe på 5W i sort. 
Lampen lyser opad i en trekant.

Lampen kan bruges mange steder udenfor, på evt garagen eller andre vægge.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 387,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar LED væglampe til udendørs brug

Denne V-Tac 5W LED sorte væglampe er perfekt til udendørs belysning. Med dens IP65-klassificering er den vand- og støvtæt, hvilket gør den ideel til at tåle forskellige vejrforhold. Lampen drives af 230V strøm og leveres med en inkluderet lyskilde, hvilket gør det hurtigt og nemt at installere.

Høj lysstyrke og bred spredning for optimal belysning

Med en effekt på 5W og en lysstyrke på 550 lumens er denne væglampe i stand til at give et klart og behageligt lys. Den har en bred spredning på 120 grader, hvilket garanterer en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt til at belyse større områder eller skabe en generel belysning i udendørsområder.

Naturlig lyskvalitet og ægte farvegengivelse

Med en RA-værdi på 80-85 har denne LED-væglampe en høj lyskvalitet. RA-værdien indikerer, hvor godt lyset gengiver farverne. En værdi mellem 80 og 85 betyder, at lyset er tilstrækkeligt til at vise alle farver på en flot og ægte måde, hvilket gør det velegnet til de flestes behov.

Vælg den varme hvide kulør for en hyggelig atmosfære

Denne LED-væglampe fås i varm hvid (3000K) kulør. Varm hvid belysning er perfekt til at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en beroligende stemning, hvor man kan nyde sin udendørstid i behagelige omgivelser.

Kompakte dimensioner og velegnet til udendørs brug

Med dimensioner på 170 x 170 x 75 mm er denne LED-væglampe kompakt og diskret. Den kan nemt monteres på enhver væg og passer godt ind i forskellige udendørs miljøer. Med dens IP65-klassificering kan den bruges udendørs og tåler vandstænk og regn, hvilket giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for lys.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 170 mm.
Bredde 170 mm.
Dybde 75 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spændingsinterval AC: 100-240V,50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.