Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE 4,8W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11029-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E14 G45 MINI GLOBE 4,8W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 44,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne Nordlux Pære-DEKO er en E14 G45 MINI GLOBE pære med en effekt på 4,8W. Den er designet til at kunne tilsluttes til 230V forsyning. Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredning på hele 360 grader, er denne pære i stand til at sikre en jævn fordeling af lyset i dit rum.

Lyskvalitet og dæmpbarhed:

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver i rummet. Lyskvaliteten er mere end tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov for lys i hjemmet.

En ekstra fordel ved denne pære er dens dæmpbarhed. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning eller behøver mere lys til at fokusere på en opgave, kan denne pære tilpasses dine præferencer.

Design og udseende:

Denne Nordlux pære har et moderne og stilfuldt design. Med dens guld finish tilføjer den et elegant touch til enhver lampe eller fatning. Den MINI GLOBE form giver den et sødt og charmerende udseende, der vil være en fin detalje i ethvert rum.

En energieffektiv løsning:

Med en effekt på kun 4,8W er denne pære også en energieffektiv løsning. Den bruger mindre energi end traditionelle pærer, hvilket både er godt for miljøet og for din pengepung. Med dens lille strømforbrug kan du trygt lade denne pære lyse i længere perioder uden at skulle bekymre dig om høje elregninger.

Samlet set er denne Nordlux Pære-DEKO et fremragende valg til at opgradere dit lysmiljø. Med dens høje lyskvalitet, bred spredning, dæmpbarhed og energieffektivitet er du sikret et produkt, der tilfredsstiller dine behov og ønsker om belysning i dit hjem.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug4.8W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".