Nordlux Pære E14 Filament C45 1,2W 140LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

9404-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Nordlux Pære E14 Filament C45 1,2W 140LM 2700K, Klar

Tilslut denne Nordlux pære til din 230V forsyning og oplev et smukt og jævnt lys i dit hjem. Denne pære er designet med en spredning på hele 360 grader, hvilket sikrer en ensartet fordeling af lyset i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA (Color Rendering Index) værdi på 80-85, er dette produkt i stand til at fremstille et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til at belyse din stue, soveværelse eller køkken, vil du kunne nyde godt af dens evne til at fremhæve alle detaljer og farver i rummet.

Denne pære er ideel til en bred vifte af anvendelser og vil være tilstrækkelig til langt de flestes behov. Den vil skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum, og dens 2700K farvetemperatur giver en varm og hyggelig glød.

Det klare design af Nordlux Pære E14 Filament C45 giver enkelthed og elegance til enhver lampe eller armatur, den tilsluttes til. Dens små dimensioner gør den også nem at installere.

Med en effekt på 1,2W og en lysstyrke på 140 lumen er denne pære også meget energieffektiv. Den vil ikke blot give dig en god belysning, men også hjælpe med at reducere dit energiforbrug og spare penge på dine elregninger.

Uanset om du ønsker at opgradere belysningen i dit hjem eller skabe en hyggelig atmosfære i et kommercielt rum, vil denne Nordlux pære opfylde dine behov. Med dens høje spredning, høje lyskvalitet og energieffektive design, er denne pære et pålideligt og stilfuldt valg.

Lyset
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".