V-Tac 240W Solcelle projektør LED
Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac V-Tac

New product

Tilbud V-Tac 240W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac Udvid

V-Tac 240W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 12 timers lys. Den leveres også med en 3 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 12 timers lys
  • 3 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 390x340 mm
Mål på projektør: 365x260x55 mm

Flere detaljer

  • Neutral

DKK 1.179,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 240W LED Solcelle projektør, Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

Data om produktet:

Lysstyrke: 2600 lumens

Spredning: 120 grader

RA værdi: 80-85

Kulør på lyset: Neutral hvid (4000K)

Dimensioner: 365 x 260 mm

IP65: Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn

Med integreret lyskilde

Produktbeskrivelse:

V-Tac 240W LED Solcelle projektøren er en sort, effektiv og praktisk lampe, der er perfekt til udendørs belysning. Med dens solcelle, fjernbetjening, indbyggede batteri og IP65 vandtætte kabinet, er denne projektør designet til at give pålideligt og holdbart lys.

Lysstyrken på 2600 lumens sikrer, at området belyses klart og tydeligt. Den brede spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så intet område bliver overset.

En vigtig faktor i lyskvalitet er RA værdien, som angiver, hvor naturligt lyset viser farver. Med en værdi på 80-85 er denne solcelle projektør i stand til at afsløre alle farver på en flot og ægte måde.

Det neutral hvide lys med en kulør på 4000K skaber det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser naturlige ud.

Med dens dimensioner på 365 x 260 mm passer denne projektør nemt ind i ethvert udendørs rum. Det IP65 vandtætte kabinet gør det muligt at bruge projektøren udendørs uden at bekymre sig om vandstænk eller regn.

Projektøren leveres med en integreret lyskilde, der gør installationen problemfri og bekvem. Den medfølgende fjernbetjening giver ekstra bekvemmelighed, så du let kan justere lysintensitet og andre indstillinger.

Samlet set er V-Tac 240W LED Solcelle projektøren en pålidelig og kraftig løsning til udendørs belysning. Med dens imponerende lysstyrke, høje spredning og fremragende lyskvalitet er den velegnet til de flestes behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde260 mm.
Bredde365 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.