C37 LED kertépære 4W E27 230V Neutral Hvid Spectrum

Spectrum Spectrum

New product

C37 LED kertépære 4W E27 230V Neutral Hvid Spectrum Spectrum Udvid
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 9,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse

Dette C37 LED kertépære er ideel til at skabe en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret. Pæren har en effekt på 4W og en E27 stor fatning, så den nemt kan skrues i de fleste lamper og armaturer. Den skal tilsluttes til en 230V strømkilde for at fungere korrekt.

Med en lysstyrke på 340 lumens og en spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette bidrager til et behageligt og funktionelt belysningsmiljø, der dækker de flestes behov.

Lyskilden har en neutral hvid kulør, hvilket betyder, at lyset er balanceret og uden blå eller gule toner. Dette skaber det perfekte arbejdsmiljø, hvor belyste genstande fremstår naturligt og korrekt.

Med dimensioner på 100 x 37 mm passer denne LED kertépære perfekt til mindre lamper eller armaturer, hvor pladsen er begrænset. Pæren er nem at installere og kræver ingen særlig vedligeholdelse, hvilket gør den til en praktisk belysningsløsning i hjemmet eller på kontoret.

Denne C37 LED kertépære 4W E27 230V Neutral Hvid Spectrum er designet til at opfylde dine behov for funktionel og behagelig belysning med en høj kvalitet og lang levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Lysstyrke 340 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 100 mm.
Dybde 37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.