V-Tac hvid vægmonteret hotel spot 2W
RA80, 38°, IP20

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac hvid vægmonteret hotel spot 2W - RA80, 38°, IP20 v-tac Udvid

Elegant LED væg monteret spot i hvidt hus.

150 lumens.

Spredning: 38 grader.

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • 38°
  • Hvid

DKK 143,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette V-Tac hvide vægmonterede hotel spot er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære på hotelværelser eller i hjemmet. Med en effekt på kun 2W er det et energieffektivt alternativ til traditionelle spots. Det tilsluttes let til en 230V forsyning og er nemt at installere.

Med en lysstyrke på 150 lumens er dette spotet perfekt til at oplyse specifikke områder og skabe en hyggelig belysning. Det har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne naturligt og ægte. Dette sikrer, at du kan se farverne i deres virkelige nuancer.

Produktet er tilgængeligt i varm hvid (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til afslapning og nydelse. Uanset om det bruges i hoteller eller i hjemmet, vil dette spot tilføje en ekstra dimension til indretningen.

Spotets dimensioner er 60 x 140 x 60 mm, hvilket gør det kompakt og diskret. Det har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefales det at placere det i tørre områder indendørs for at sikre langvarig holdbarhed.

Produktet har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe pærer separat. Det er alt-i-et-løsningen til at opgradere dit lys uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke150 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde140 mm.
Bredde60 mm.
Dybde60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.