Halo Design
COLORS Geo Smoke Ø95mm 3 step memory

Halo Design Halo Design

8378-0

New product

COLORS GEO Smoke lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et godt behageligt lys, og med det smukke design i geometrisk design, får man ikke blot et smukt lys men samtidigt også en pære der afgiver et smukt design i sin form og udstråling.
Lyset som ses igennem det smukke dekorative smokefarvet glas er som vi kender det fra de gode gamle dage bare med en mere dagslysfarve 3000 kelvin grader - her får man skabt rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med klart smokefarvet glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2,5 watt, er den og dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
GEO lyskilderne er tillige med Memory funktion, som gør at den husker sidste settings og starter derfor op præcist hvor du slukkede sidst.
Serien findes i flere størrelser og farver, der findes også en til din lampe.

Flere detaljer

DKK 269,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

COLORS Geo Smoke er en del af Halo Design-serien og er et stilfuldt og moderne lysprodukt. Med en diameter på 95 mm og et 3-trins hukommelsessystem er det nemt at justere og huske din ønskede lysstyrke.Dette produkt har en effekt på 2,5W og bruger en stor E27 fatning, der gør det nemt at installere det i eksisterende sokler. Det tilsluttes en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det kompatibelt med de fleste elektriske installationer.COLORS Geo Smoke har en imponerende lysstyrke på 80 lumens og en bred spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lys i rummet og giver en behagelig belysning. Med en høj lyskvalitet på RA 80-85 vil dette produkt fremhæve og genskabe farverne på en naturlig og ægte måde. Uanset om det er i et hjem, på kontoret eller i en butik, vil dette lysprodukt imødekomme de fleste behov.Med dimensionerne 14,5 x 9,5 mm er COLORS Geo Smoke kompakt og nem at integrere i enhver indretning. Det har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at det ikke er vandafvisende og derfor ikke egner sig til brug i våde områder.Flere COLORS Geo Smoke produkter kan bruges sammen for at skabe en sammenhængende og stilfuld belysning. Uanset om det bruges som primær belysning eller som dekorativ belysning, vil dette produkt tilføje en moderne og elegant stil til ethvert rum.Undersøg Halo Designs brede udvalg af belysningsprodukter for at finde det perfekte match til dine behov og præferencer. Med deres fokus på høj kvalitet, moderne design og brugervenlighed er Halo Design-produkter en ideel løsning til enhver belysningsopgave.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
Lysstyrke80 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde14.5 mm.
Diameter9.5 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.