V-Tac 17W LED Corten væglampe
IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 17W LED Corten væglampe - IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Enkelt designet væglampe i aluminium, lakeret i Corten farve.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 720,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar LED-væglampe til udendørs brug

Denne V-Tac 17W LED Corten væglampe er den perfekte løsning til at skabe et behageligt og hyggeligt udendørs miljø. Med sin IP65-vurdering er den vandtæt og kan modstå vandstænk og regn, så den kan bruges i alle vejrforhold. Denne væglampe tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Fremragende lyskvalitet for levende og naturligt lys

Med sin høje lysstyrke på 2160 lumen og en bred spredning på 360 grader sikrer denne væglampe en jævn og ensartet fordeling af lys. Den leveres også med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 90-95, hvilket betyder, at den viser farverne på en levende og naturlig måde. Dette gør det ideelt til selv de mest krævende situationer, hvor nøjagtig farvegengivelse er vigtig.

Varm hvid kulør til en hyggelig atmosfære

Denne væglampe findes i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne. Uanset om det er til brug på terrassen, i haven eller ved indgangspartiet, vil denne væglampe bidrage til at skabe en indbydende og behagelig atmosfære.

Kompakt og robust design

Med sine dimensioner på 85 x 625 x 54 mm har denne væglampe en kompakt størrelse, der gør den nem at placere og installere. Den er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde. V-Tac 17W LED Corten væglampe er designet til at være holdbar og langtidsholdbar, hvilket sikrer, at den vil opfylde dine belysningsbehov i lang tid fremover.

Skab en behagelig og hyggelig atmosfære udendørs med denne V-Tac 17W LED Corten væglampe. Med dens høje lyskvalitet, brede spredning og varme hvide kulør vil denne væglampe skabe den perfekte stemning til enhver udendørs begivenhed eller aktivitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2160 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 625 mm.
Bredde 85 mm.
Dybde 54 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.