Restsalg: Halo Design
COLORS LED Mini Kerte De Luxe E14 2W

Halo Design Halo Design

8442-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS LED Mini Kerte De Luxe E14 2W Udvid
Smart og dekorativ pære med hyggelys.
Denne LED lyskilde giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med helt klart glas og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den og dæmpbar, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Original lyskilder findes i flere størrelser og former, så der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 57,85

inkl. moms

DKK 89,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Halo Design, COLORS LED Mini Kerte De Luxe E14 2W

Dette produkt er en lyskilde med en effekt på 2W og har en E14 lille fatning. Det betyder, at den let kan tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på imponerende 130 lumens og en høj spredning på 360 grader, kan du være sikker på at opnå en jævn fordeling af lyset.

En vigtig faktor ved enhver lyskilde er lyskvaliteten, og denne LED kerte skuffer bestemt ikke. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85, sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan derfor være sikker på, at dine omgivelser belyses på en behagelig og korrekt måde.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, garanteres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet, hvilket vil spare dig for at skulle udskifte lyskilden hyppigt.

Produktets dimensioner er 10.5 x Ø3.5 mm, hvilket gør det nemt at placere det i små lamper eller andre lyskilder. Det er vigtigt at påpege, at dette produkt har IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er derfor vigtigt at undgå at udsætte det for vand eller fugtighed, da det kan skade produktet og mindske levetiden.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 130 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 10.5 mm.
Diameter 3.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.