Restsalg: Halo Design
COLORS OPAL Globe G125 E27 6,5W

Halo Design Halo Design

8450-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS OPAL Globe G125 E27 6,5W Udvid
LED er kommet for at blive, og med denne lyskilde vil du opleve et rigtig flot hvid lys, som giver et behagelig blødt hvidt lys i en varm glød.
Man har tillige muligheden for at dæmpe lyset, selv om den ikke forbruger mange watt i sig selv.
Der er med denne lyskilde lagt vægt på at kunne give det perfekte lys, som man kender det fra den gamle glødepære, som var matteret.
Med denne lyskilde kan man skabe den rette stemning i rummet uden at det danner skygger igennem skærmen.
Den er særdeles velegnet til både glas, lamper, samt lamper med stofskærme.

Læs mere..

DKK 96,85

inkl. moms

DKK 149,00 inkl. moms

-35%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Halo Design Pære i farven Opal er det perfekte valg til at belyse dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6,5W og en E27 stor fatning, kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 650 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lyset. Du vil opleve et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver, takket være en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85.

Ved brug af LED af den højeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker drift på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Denne pære er udviklet med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Med dimensionerne 17 x Ø12,5 mm passer denne pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 650 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 17 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.