Restsalg: Halo Design
COLORS LED OPAL Krone E14 4W

Halo Design Halo Design

8452-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS LED OPAL Krone  E14 4W Udvid
Så hvis du leder efter en lille smuk lyskilde, så er Colors LED Opal Krone pæren med E14 sokkel det helt rigtige valg.
Du kan ikke gå galt i byen med denne lille lyskilde.

Læs mere..

DKK 34,30

inkl. moms

DKK 49,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette Halo Design, COLORS LED OPAL Krone er en energibesparende lyskilde med en effekt på 4W og en E14 lille fatning. Det kan tilsluttes til en almindelig 230V strømforsyning og er ideel til forskellige belysningsbehov.

Med en lysstyrke på 350 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys overalt i rummet. Dette bidrager til en behagelig atmosfære og en god belysning af omgivelserne.

Det særlige ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for at skabe en æstetisk belysning. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste menneskers behov.

Ved at bruge LED af højeste kvalitet er denne pære designet til at have en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer med minimalt tab af lysstyrke. En professionel og driftssikker driver samt god køling sikrer en pålidelig og holdbar drift af hele produktet.

Denne pære har dimensionerne 7 x Ø4 mm og er designet til indendørs brug. Den er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i tørre omgivelser.

Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 7 mm.
Diameter 4 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.