Restsalg: Halo Design
COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn

Halo Design Halo Design

8386-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn Udvid

COLORS Soft Light 1-2-3 Steps dæmp Ø12,5 LED, lyskilde fra Halo Design er vores nye frække design indenfor lys, en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage - nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
nu med en fræk toning i glasset som følger tidens trend.
lyskilden er med indfarvet glas der toner flot og elegant og giver hjemmet nyt liv.
Spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakten i væggen i 3-step, step 1 =100% step 2 = 50% step 3 = 15 lys.
Der er rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
COLORS Soft light findes i 5 frække trendy farver Blå, Rosa, Grøn, smoke eller hvid.
Sæt stemnig i hjemmet med COLORS Soft Light.
Nem at installere og uden brug af værktøj.

Læs mere..

DKK 188,30

inkl. moms

DKK 269,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Produktet Halo Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn er en energieffektiv LED-pære med et lavt strømforbrug på 4W. Pæren har en stor E27 fatning og kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Pæren har en lysstyrke på 200 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys. De 360 graders lysfordeling sørger for, at lyset spredes jævnt og dækker et stort område. Dette er ideelt til rum, der kræver en god lysdækning. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95 sikrer den en levende og naturlig farvegengivelse. Uanset om det er i private hjem, arbejdsrum eller offentlige områder, vil lyset fra denne pære fremhæve alle farver og skabe en flot og sprudlende belysning. Denne lyskvalitet er endda velegnet til krævende situationer. Et andet vigtigt aspekt ved dette produkt er dets holdbarhed. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan man forvente en sikker og lang levetid på op til 30.000 timer. Selv efter lang tids brug vil lyset kun have minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager også til den lange levetid af hele produktet. Dimensionerne på denne LED-pære er 16.5 x Ø12.5 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste lysarmaturer. Vær dog opmærksom på, at pæren har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor bedst egnet til indendørs brug. Samlet set tilbyder Halo Design, COLORS SOFT LIGHT LED G125, 3-step, Grøn en energieffektiv og holdbar løsning med en høj lyskvalitet. Med dens behagelige lys og evne til at vise alle farver på en levende måde, er denne LED-pære egnet til forskellige anvendelser både hjemme og i offentlige rum.
Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 90
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 16.5 mm.
Diameter 12.5 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.